Об'єктивний погляд на ситуацію

Організація Home Office

20 березня 2020

Розуміючи, що віддалена робота давно є сучасним трендом для світового бізнесу, ОЛЗА ще у 2019 році вирішила дізнатися про ставлення українського бізнесу до Home Office. На наше запитання "Home Office - це: 1) сучасні можливості; 2) неспромога бізнесу" 89% респондентів обрали 1) варіант - сучасні можливості. Але на практиці можливість і реальність - це різні речі. І тільки з введенням карантину COVID-19 чимало підприємств звернули увагу на сучасні технології.

Для більшості підприємств та їхніх працівників - це не тільки нові можливості, а й нові виклики. Маючи практичний досвід в цьому напрямі, ділимося своїми кейсами, які допоможуть адаптувати ваш Home Office до подібних викликів і бути ефективними:

Skype - груповий відеочат до 50 учасників. Є функція групової демонстрації екрану.

Zoom - сервіс для групових відеоконференцій до 100 учасників з безкоштовним  40-хвилинним лімітом (на період карантину обмеження скасовано). Є функція демонстрації робочого столу та екрану, запис у форматі MP4 або M4A, можливість "підняти руку", спільні коментарі на загальному екрані тощо.

Microsoft Teams - безкоштовний сервіс для користувачів облікового запису Microsoft. Є функція аудіо- та відеовикликів для проведення нарад і веб-конференцій, функції планування, створення нотаток під час нарад, спільний доступ до екрана, зберігання аудіо, відео, даних з екрану, автоматичного транскрибування. Можна надавати спільний доступ до матеріалів. Доступні версії для комп’ютерів та мобільних пристроїв.

Proficonf - сервіс для демонстрації аудіо-, відеопрезентацій, файлів тощо до 100 учасників (безкоштовно для 2-х учасників). Є функція демонстрації екрану, онлайн створення на віртуальній дошці простих графіків та діаграм. Платформа доступна з будь-якого мобільного пристрою через веб-браузер.

Google Hangouts Meet - сервіс для групових відеоконференцій до 250 учасників.

 

Для тих, хто не має можливості перебути карантин COVID-19 вдома ми побажаємо сил та здоров'я. 

 

 

Три кити для вдосконалення бізнесу  >>

 

 

 

 

 

 


<<увесь список>>
25.04.2024
Курси валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Ваша думка

Чи працює ваше підприємство під час воєнного стану

Законодавство
УправлінняАудитБухгалтеріяПравоПерсоналПро нас
© 2003-2024 OLZA
Kyiv, Ukraine