Об'єктивний погляд на ситуацію

Заява на отримання довідки про подану декларацію

01 серпня 2017

Відповідно до п. 179.1. ПКУ платник податку зобов'язаний подавати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи крім випадків отримання доходів, які:

Платники податку - резиденти, які виїжджають за кордон на постійне місце проживання також зобов'язані подати податкову декларацію до контролюючого органу не пізніше 60 календарних днів, що передують виїзду.

28.07.2017 набрав чинності наказ МФУ від 13.06.2017 № 568 "Про затвердження форми довідки про подану декларацію про майновий стан і доходи (про сплату або відсутність податкових зобов'язань) та Порядку її оформлення і видачі".

Податкова декларація та заява подаються платником податків/уповноваженим представником до контролюючого органу за місцем податкового обліку.

Заяву про видачу довідки за вибором платника податку може бути подано засобами електронного зв'язку в електронній формі з дотриманням вимог законів щодо електронного документообігу та електронного цифрового підпису.

Довідка видається контролюючим органом за місцем податкового обліку у паперовій та/або електронній формах безоплатно на підставі: заяви платника податків про видачу Довідки та податкової декларації про майновий стан і доходи:

 

ПОРЯДОК  оформлення і видачі довідки про подану декларацію про майновий стан і доходи (про сплату або відсутність податкових зобов'язань)

ЗАЯВА про видачу Довідки

 

 

 

 


<<увесь список>>
28.03.2024
Курси валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Ваша думка

Чи працює ваше підприємство під час воєнного стану

Законодавство
УправлінняАудитБухгалтеріяПравоПерсоналПро нас
© 2003-2024 OLZA
Kyiv, Ukraine